4 Seizoenen Programma

Bespaar nu meer dan € 300,- per jaar!

Autobedrijf B en K uit Moerkapelle 4 seizoenen programma

Per auto welteverstaan. Ons 4 Seizoenen Programma helpt u om onverwachte, grote onderhoudskosten te voorkomen. En het zorgt ervoor dat u altijd veilig en comfortabel de weg op kunt. 

Deelnemen is eenvoudig en gratis!

U kunt zich eenvoudig aanmelden door op de button hieronder te klikken en het aanmeldformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met u op om een eerste gratis onderhoudscheck in te plannen. Deze check duurt ca. 10 minuten. U kunt er dus gewoon op wachten. Met deze gratis eerste check gaat uw 4 Seizoenen Programma van start.

Daarna krijgt u iedere 3 maanden van ons per mail een uitnodiging om een afspraak te maken voor een nieuwe gratis check. Ook weer van zo’n 10 minuten. Zo houden we goed zicht op de staat van onderhoud van uw auto.

De gratis checks vormen de basis voor de kostenbesparing van meer dan
€ 300,- per auto, per jaar.

Altijd zekerheid vooraf!

Constateren wij tijdens de periodieke checks iets dat niet in orde is en brengt dat uw veiligheid of uw mobiliteit in gevaar, dan adviseren wij over de best haalbare oplossing. En natuurlijk bespreken wij altijd vooraf wat de kosten zijn. Zo wordt u nooit verrast. Pas na uw akkoord voeren wij de afgesproken werkzaamheden uit. Zo blijven kosten beheersbaar en kunt u altijd veilig en comfortabel de weg op. Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle vrijstaand

Onze vakspecialisten: Kees Pak en Bram Sonneveld

Wilt u uw auto altijd in optimale conditie houden, zonder verrassingen?

Dan is deelnemen aan ons 4 Seizoenen Programma een goede manier om regelmatig gratis de staat van onderhoud te laten controleren en zo de onderhoudskosten van uw auto beheersbaar te houden.   

Heeft u een andere onderhoudsvraag? Ook dan helpen we u natuurlijk graag!
Klik hier voor een overzicht van onze overige diensten.

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.