Airco check en onderhoud

Goede airco

Tijdens de warme dagen is niks fijners dan een airco die goed functioneert. Echter gebruikt u de airco ook in de andere seizoenen om te zorgen dat de ruiten niet beslaan bij vochtige dagen. Tenslotte zorgt de airco ook voor de beluchting in de auto.

Indien een airco slecht wordt onderhouden, kunnen er gezondheidsklachten optreden. Er kunnen bacteriën ontstaan in de cabine filter (ook wel pollenfilter genoemd) indien deze niet tijdig vervangen wordt. Ook moet de airco voldoende vloeistof hebben om te kunnen functioneren. Er wordt geadviseerd om één keer per jaar het airco systeem te laten controleren.

Heeft u het idee dat de airco van uw auto niet meer goed werkt of ruikt u een muffe geur in de auto? Twijfelt u of uw airco naar behoren functioneert? Rijdt dan langs uw garage of neem contact op met Autobedrijf B&K.

Autobedrijf B&K heeft ook de apparatuur om zowel de R134a en de R1234yf aircosystemen te onderhouden. Zo kunnen we de luchtkanalen in uw auto behandelen met antischimmelmiddelen.

Afspraak maken

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle vrijstaand

Autobedrijf B&K
Bredeweg 43D
(achterzijde gebouw)
2751 GH Moerkapelle

tel. 06–197 136 81
info@autobedrijf-bk.nl