Waarom Autobedrijf B&K en “Zekerheid in mobiliteit”?

Veel mensen waren nieuwsgierig en vroegen zich af, waar komt jullie bedrijfsnaam toch vandaan en wat bedoelen jullie precies met “Zekerheid in mobiliteit”?

De B&K in onze bedrijfsnaam staat voor Bram en Kees. De voornamen van de trotse oprichters en eigenaren Bram Sonneveld en Kees Pak.

“Zekerheid in mobiliteit” is onze waarde propositie en een samenvatting van onze Commerciële Toegevoegde Waarde (CTW). Deze CTW is een samenvoeging van onze bedrijfsmissie en wat dit oplevert voor onze klanten. Dit hebben wij als volgt geformuleerd:

Bram en Kees van “Autobedrijf B&K”, geven particulieren en organisaties op integere wijze inzicht in welke vragen zij hebben op het gebied van aanschaf, onderhoud en gebruik. Wij doen dit voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers. Waar mogelijk en gewenst ondersteunen wij hen met de realisatie daarvan, waardoor de automotive mobiliteit een stabiele factor is. Hierdoor dragen wij efficiënt bij aan de realisatie van gewenste doelstellingen op persoonlijk of zakelijk vlak.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig de weg op kunnen en met zekerheid naar hun plaats van bestemming kunnen gaan.

Met deze CTW maken wij duidelijk wat ons iedere dag drijft om op enthousiaste wijze ons werk te doen. Het beschrijft waarom klanten voor ons kiezen; door vertrouwen hebben te hebben in onze expertise en klantgerichte advisering en uitvoering. Omdat zo’n volzin vrij lastig te onthouden is hebben wij dit daarom kort samengevat in onze waarde propositie die onze CTW volledig afdekt met: “Zekerheid in Mobiliteit”. 🚗

#Auto#Garage#Banden#Reparatie

Dit artikel delen:
Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.