Airco Check

Het aircosysteem

Het is belangrijk om het aircosysteem van uw auto tijdig te laten controleren. Een goed werkend aircosysteem is van groot belang. In de zomer voor een heerlijk klimaat in de auto en in de herfst en winter zorgt het systeem ervoor dat de ruiten niet beslaan bij vochtige omstandigheden. Uiteraard zorgt het systeem er ook voor dat de beluchting in de auto fris blijft en vrij blijft van bacteriën.  

Het belang van regelmatig onderhoud

Het is belangrijk zeker één keer per jaar het aircosysteem te laten controleren. Hiermee bespaart u hoge kosten en los daarvan staan uw gezondheid en uw veiligheid uiteraard voorop.

Door slecht onderhoud kunt u gezondheidsklachten krijgen. Bacteriën gaan zich hechten aan het interieurfilter als deze niet tijdig wordt vervangen. Als er te weinig vloeistof in het systeem zit, kan er schade ontstaan aan de aircopomp. Daardoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan in het verkeer, zoals de ramen binnen in de auto beslaan en niet meer kunnen ontwasemen.

Wij hebben de juiste apparatuur om zowel de R134a als de R1234yf aircosystemen te onderhouden. Ook kunnen we de luchtkanalen in uw auto behandelen met antischimmelmiddelen.

Heeft u het idee dat de airco van de auto niet meer goed werkt? Of ruikt u een muffe geur? Laat dan uw airco controleren of alles nog naar behoren werkt bij uw garage.

Dit artikel delen:

Heeft u een vraag over Airco Check?

Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Plan een afspraak. We leggen u graag uit wat we op dit gebied van voor u kunnen betekenen.

Heeft u een andere onderhoudsvraag? Ook dan helpen we u natuurlijk graag! Klik hier voor een overzicht van onze overige diensten.

 
 

 

 

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.