Banden

Banden voor uw auto, er is veel keus

Banden zijn er in vele merken en maten, maar dit geldt ook voor de velgen. Uiteindelijk telt er maar één ding: comfortabel en veilig kunnen rijden: zekerheid in mobiliteit.

Een auto is door de ontwerpers tot een compleet pakket in elkaar gezet om optimaal te kunnen rijden. Velgen en banden zijn daar een integraal onderdeel van. Die velg en dat type band passen perfect bij die auto.

Nu heeft iedereen natuurlijk zijn eigen smaak en zal zijn of haar auto soms een beetje willen aanpassen. Mooiere velgen en bredere banden zijn dan vaak de keus, maar om veilig en comfortabel te kunnen blijven rijden, zijn er grenzen aan die keuzes. Is de maatvoering van de nieuwe velg plus band totaal anders dan die van de originele wielen, dan gaat dit ten koste van de rijeigenschappen en het rijcomfort. Bij extreme verschillen komt zelfs de veiligheid in het geding.

Deskundig en passend advies

Wij kunnen alle banden en velgen natuurlijk leveren, maar geven er wel altijd een deskundig advies bij dat passend is voor uw auto. De duurste bandenmerken leveren namelijk niet altijd de beste banden voor uw auto en omgekeerd is een erg goedkope band ook niet altijd verstandig. Wij kunnen meerdere opties aandragen die bij uw auto passen.

Dit artikel delen:

Heeft u een vraag over Banden?

Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Plan een afspraak. We leggen u graag uit wat we op dit gebied van voor u kunnen betekenen.

Heeft u een andere onderhoudsvraag? Ook dan helpen we u natuurlijk graag! Klik hier voor een overzicht van onze overige diensten.

 
 

 

 

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.