Bedrijfswagenonderhoud

Uw bedrijfswagen is uw gereedschap

Uw bedrijfswagen is als een stuk gereedschap of het is uw kantoor, want u kunt niet zonder. Onderhoud is dan ook van groot belang om te voorkomen dat u een keer zonder bedrijfsauto komt te staan. Wij begrijpen dat u altijd moet blijven rijden. Uw bedrijfswagen heeft u nodig om geld te verdienen en ook die kunnen wij voor u onderhouden.

Onze werkplaats is óók ingericht voor het onderhoud van lichte bedrijfsauto’s en het snel en vakkundig repareren van een storing of defect. We hebben uitgebreide diagnose-apparatuur tot onze beschikking om de meest voorkomende elektronische storingen op te sporen. Alle noodzakelijke onderdelen voor een eventuele reparatie hebben we, dankzij goede banden met onze leveranciers, pijlsnel in huis.

Geen bus, geen klus

We begrijpen uw wensen en eisen als ondernemer, dat zijn we tenslotte zelf ook. We onderhouden en repareren alle soorten bedrijfsauto’s. Dus, heeft u tóch een keer een probleem, dan lossen we dat op. Snel en vakkundig, want u moet verder. Geen bus, geen klus en dus onmiddellijk omzetverlies. 

Om te zorgen dat u niet stil staat terwijl uw auto bij ons wordt gerepareerd, hebben we een vervangende personenauto beschikbaar. Deze is niet dezelfde als uw eigen bedrijfsauto, maar u zit zonder een auto. Zo blijft u gewoon aan het werk terwijl wij uw auto weer in topconditie brengen.

Dit artikel delen:

Heeft u een vraag over Bedrijfswagenonderhoud?

Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Plan een afspraak. We leggen u graag uit wat we op dit gebied van voor u kunnen betekenen.

Heeft u een andere onderhoudsvraag? Ook dan helpen we u natuurlijk graag! Klik hier voor een overzicht van onze overige diensten.

 
 

 

 

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.