Camperonderhoud

Technisch moet uw camper altijd in perfecte staat zijn

De belangstelling naar campers is geëxplodeerd. Steeds meer mensen gaan in eigen land of verder in Europa met de camper op pad. Met een camper de bergen in is rijd technisch al een uitdaging, maar als er mankementen zijn, is het ook nog eens levensgevaarlijk. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de andere weggebruikers. Dat wilt u natuurlijk niet op uw geweten hebben.

Tevens zijn de meeste campers meestal geen nieuwe campers. Tweede of derdehands camper hoeft geen probleem te zijn. Zelfs het zelf verbouwen van een -oude- bedrijfsbus tot camper is goed te doen, maar technisch moet alles ook in orde zijn.

Aankoopkeuring en onderhoud

Banden, schokbrekers, remmen, de verlichting én de motor moeten altijd nagekeken worden. U kunt bij een occasionverkoper nog zo verliefd worden op een camper, maar als dat allemaal niet deugt, kunt u ‘m beter laten staan. Een aankoopkeuring is dan wel het minste om te doen.

Kom daarom gewoon even bij ons langs met uw camper. Voor camperonderhoud kunt u ook bij ons terecht, maar ook voor een aankoopkeuring. Wij sturen u alleen veilig met een camper in perfecte technische staat de weg op. Dan rijdt u met een gerust hart uw vakantie tegemoet.

Dit artikel delen:

Heeft u een vraag over Camperonderhoud?

Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Plan een afspraak. We leggen u graag uit wat we op dit gebied van voor u kunnen betekenen.

Heeft u een andere onderhoudsvraag? Ook dan helpen we u natuurlijk graag! Klik hier voor een overzicht van onze overige diensten.

 
 

 

 

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.