Filter Check

Luchtfilters, brandstoffilters en oliefilters: cruciaal voor optimale motorprestaties

Een auto presteert optimaal als de motor schone toevoer heeft van lucht, brandstof en olie. De vervuilingen in de toevoer kunnen de motor beschadigen en die moeten er dus uit. Hiervoor heb je goede filters nodig. Filters zorgen voor een goede doorstroming van de juiste hoeveelheid schone inlaatlucht, brandstof en olie. Dit is een delicaat geheel, want bij het ontwerp van een motor proberen autofabrikanten de ideale balans te bereiken van optimale prestaties, een gunstig brandstofverbruik, een lange levensduur én de zorg voor het milieu.

Goede filters halen de verontreinigingen er goed uit én gaan lang mee en zijn na gedane arbeid milieuvriendelijk te verwerken. Wij werken uitsluitend met filtermerken, die goed presteren en aan deze eisen voldoen. Daarbij houden we elke keer dat uw auto bij ons in onderhoud is in de gaten hoe de filters er aan toe zijn en of vervanging noodzakelijk is.

Dit artikel delen:

Heeft u een vraag over Filter Check?

Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Plan een afspraak. We leggen u graag uit wat we op dit gebied van voor u kunnen betekenen.

Heeft u een andere onderhoudsvraag? Ook dan helpen we u natuurlijk graag! Klik hier voor een overzicht van onze overige diensten.

 
 

 

 

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.