Interieurfilter Check

Schone luchttoevoer voor meer comfort

U rijdt vele honderden kilometers in uw auto, soms ook op één dag. Dan is een schone luchttoevoer in het interieur (de binnenkant van uw auto) van groot belang. Zonder interieurfilter wordt die rommel gewoon de auto ingeblazen, zoals pollen, fijnstof, roet, zand en bladeren. Uw luchtwegen en uw ogen kunnen behoorlijk geïrriteerd raken als die instromende lucht niet schoon is. Dit is natuurlijk slecht voor uw gezondheid. Vraag bij uw garagebezoek maar eens om de vervangen interieurfilter. Dan schrikt u zo vies deze is in de meeste gevallen is.

Een gezonder binnenklimaat in uw auto helpt bij allergieën

Interieurfilters bieden niet alleen extra comfort aan de passagiers, maar mensen met een allergie hebben er in het bijzonder baat bij. Vooral in het voorjaar, wanneer er veel pollen in de lucht zweven, zullen zij het verschil merken. Een goed werkend filter voorkomt rode en tranende ogen. Ook bij jonge kinderen, die vaak extra gevoelig zijn voor stofdeeltjes en uitlaatgassen, zorgt een interieurfilter voor een gezonder binnenklimaat.

Dit artikel delen:

Heeft u een vraag over Interieurfilter Check?

Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Plan een afspraak. We leggen u graag uit wat we op dit gebied van voor u kunnen betekenen.

Heeft u een andere onderhoudsvraag? Ook dan helpen we u natuurlijk graag! Klik hier voor een overzicht van onze overige diensten.

 
 

 

 

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.