Onderhoud elektrische en hybride auto’s

Autotechniek staat niet stil

Steeds vaker kopen en leasen ondernemers en particulieren een elektrische (EV) of hybride auto of bedrijfswagen. De benzine- en dieselwagens zijn nog in de meerderheid, maar de inhaalslag gaat snel.

Voor ons dus zaak ook deze moderne auto’s te kunnen onderhouden en repareren. Daarom houden wij onze kennis actueel om alles over onderhoud van elektrische en hybride personenauto’s en bedrijfswagens te leren. De ontwikkelingen gaan zo snel, daarom zitten wij ook regelmatig op bijscholing.

Het beeld in de garage veranderd

De bruggen in de werkplaats gebruiken we voor de elektrische auto’s eigenlijk alleen voor een bandenwissel, een remreparatie, bijvullen van vloeistoffen of een APK. Olie verversen, motoronderhoud, uitlaat vervangen, het is er allemaal niet meer bij. Software-updates zijn des te belangrijker. Dus de auto aan de stekker in plaats van op de brug wordt meer en meer het beeld in de garage.

Voor bezitters van EV’s en hybride voertuigen is Autobedrijf B&K ook de uitgelezen plek om hun onderhoud en reparaties te laten uitvoeren. Wij kunnen met onze kennis en moderne appratuur hetzelfde als de merkdealers. En wellicht zelfs sneller en goedkoper. 

Dit artikel delen:

Heeft u een vraag over Onderhoud elektrische en hybride auto’s?

Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Plan een afspraak. We leggen u graag uit wat we op dit gebied van voor u kunnen betekenen.

Heeft u een andere onderhoudsvraag? Ook dan helpen we u natuurlijk graag! Klik hier voor een overzicht van onze overige diensten.

 
 

 

 

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.