Trailer- en Aanhangeronderhoud

Altijd veilig en probleemloos op weg

Auto’s en bedrijfswagens onderhouden is belangrijk. Dat wil iedereen nog wel geloven, maar we hangen ook van alles áchter die voertuigen. Denk hierbij aan trailers, aanhangers en caravans bijvoorbeeld.

Indien deze niet goed onderhouden worden, is het ook levensgevaarlijk om de weg op te gaan. Daarom bieden wij aan dat onderhoud voor u te doen, ook als het achterstallig onderhoud is. Wij spannen ons graag in voor veilig en probleemloos rijden. Daar hoort alles wat áchter de auto hangt dus ook bij.

Regelmatig onderhoud is belangrijk

Kijk eens kritisch naar de banden van uw aanhanger. Is het profiel nog goed, zitten er geen droogtescheurtjes of uitstulpingen in? En werkt de verlichting nog naar behoren? Met iets achter uw wagen moet u natuurlijk extra goed zichtbaar zijn. En hoe is de conditie verder? De stevigheid bijvoorbeeld. Zakt de aanhanger niet bijna door zijn vering heen? En is de breekkabel nog van goede kwaliteit? De banden mogen namelijk niet ouder dan 5 jaar zijn. De reden hiervoor is dat de banden ook achteruit gaan als ze alleen maar stil staan.

Zeker bij paardentrailers, waar met één of twee paarden een flink -ook nog bewegend- gewicht in staat, is de conditie van uw trailer erg belangrijk. U speelt immers met het welzijn van de dieren, als hun vervoersmiddel niet in orde is. Gaat er wat mis, dan overleven ze dat niet altijd. 

Hoveniers en schilders gebruiken vaak aanhangers voor hun gereedschap en stellingen. Ze willen die écht niet op de snelweg verspreid hebben liggen. Dus is regelmatig onderhoud is van groot belang en dat is precies waar wij voor staan.

Dit artikel delen:

Heeft u een vraag over Trailer- en Aanhangeronderhoud?

Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Plan een afspraak. We leggen u graag uit wat we op dit gebied van voor u kunnen betekenen.

Heeft u een andere onderhoudsvraag? Ook dan helpen we u natuurlijk graag! Klik hier voor een overzicht van onze overige diensten.

 
 

 

 

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.