Over ons

Wie zijn wij?

Autobedrijf B&K B.V. wordt gerund door Bram Sonneveld en Kees Pak. Samen staan zijn voor “Zekerheid in mobiliteit”. Ze voeren autoreparaties uit die van kwaliteit zijn, maar ook zekerheid en veiligheid bieden voor uw auto zodat u zonder zorgen op weg kunt.

  • Ruim 20 jaar ervaring in het repareren en onderhoud van auto’s
  • 20 jaar ervaring als APK keurmeesters
  • Al ruim 350 klanten mogen helpen met het onderhoud en reparatie van hun auto
  • Leveren 6 maanden garantie indien u uw auto via hun laat inkopen
  • Geven een eerlijk en betrouwbaar advies aan hun klanten
  • Zijn gericht op persoonlijk contact met hun klanten
  • Gespecialiseerd in het vervullen van zoekopdrachten

Klantgericht en altijd zekerheid vooraf

Wat is er prettiger dan dat u vooraf weet waar u aan toe bent als u in uw auto stapt? Dat u weet, dat u veilig en comfortabel op weg kunt gaan.

Dit omdat alles technisch in orde is en je kunt rekenen op de support van Bram of Kees. Twee enthousiaste en servicegerichte top professionals op het automotive vlak. Zij staan garant voor deskundig advies, vakkundig onderhoud en reparatiewerkzaamheden.

U weet altijd vooraf wat de investering is voor hun klantgerichte dienstverlening.

Autobedrijf B&K: De betrouwbare automotive partner in het Groene Hart

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.

Vanuit de vestiging in Moerkapelle wordt iedere dag op professionele wijze gewerkt aan kwalitatief hoogwaardig onderhoud en reparatie van alle soorten auto’s en lichte bedrijfswagens.

Bram Sonneveld en Kees Pak Autobedrijf BK Moerkapelle

Altijd zekerheid vooraf!

Autobedrijf B&K B.V. is een universele en ultra moderne automotive partner voor particulieren en MKB bedrijven in het centrum van het Groene Hart.